Η ιδέα του Koúskou Fashion Project

Ένα χρόνο πριν, εμείς, δύο φίλες, η Ελένη και η Μαρία, η Μαρία και η Ελένη, σκεφτόμασταν η κάθε μία ξεχωριστά να ξεκινήσουμε μια νέα ιδέα στο νησί μας, τη Ρόδο. Μια μέρα λοιπόν οι σκέψεις μας συναντήθηκαν και καταλάβαμε πως μπορούμε να ξεκινήσουμε ΜΑΖΙ αυτό που είχαμε και οι δύο σκεφτεί.

Η αρχή

Κρατώντας το λοιπόν κρυφό απ’όλους ξεκινήσαμε την προετοιμασία του αγαπημένου μας brand, του Koúskou Fashion Project. Το όνομά του εμπνευσμένο από το «παρατσούκλι» της παρέα μας, οι «Κουσκουνέλες». Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αυτό τo project, που πολύ σύντομα υλοποιήθηκε, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό, στο showroom μας, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, την 1η Ιουνίου 2020.

Ο στόχος μας

Ο στόχος μας είναι η κάθε γυναίκα να μπορεί να εκφράζει την προσωπικότητά της μέσα από το στυλ της. Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί για εσάς, προσπαθώντας να σας βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Τόσο όσοι βρίσκονται στη Ρόδο όσο και οι διαδικτυακοί μας φίλοι, θέλουμε να νιώθουν οικεία και να μη διστάζουν να ρωτούν οτιδήποτε θέλουν ανεξαρτήτως μέρας και ώρας.

Κυριότερος στόχος μας, να αγαπήσετε το brand μας όπως εμείς.